WIJNWERK
voor Loirewijn

WIJNWERK
voor Loirewijn

Nieuwe jaargangen binnen!

25 mei 2021

De Haute Févrie 2020 is een pure Muscadet, fris zuur, mineralisch met het lichte tinteltje van de lie. Het leuke is dat Sébastien Branger deze Muscadet in 4 etappes bottelt, dit is de eerste botteling van half april 2021.

De Folle Blanche is een lastige druif, maar met aandacht verbouwd en zorgvuldig gevinifieerd levert zij een kwikzilveren Gros Plant: frisse wijn met een hint naar citrus wat hem bij uitstek geschikt maakt als begeleider van schelpdieren zoals oester, kreukel en mossel. De Folle Blanche 2020 van Stéphane Orieux is er zo één!

Proefdoos Lentewijn met 7,50 korting
Om de lente wat op te warmen hebben we een Proefdoos Lentewijn samengesteld.
Ook de samenstelling van onze Proefdoos Wit, Proefdoos Rosé en Proefdoos Rood is gewijzigd. In de winkel kan je je eigen proefdoos samenstellen; kies 6 verschillende wijnen uit en krijg op elke fles de dooskorting!

Ook net gebotteld en in huis
Vers op de fles binnengekomen zijn de Crémant de Loire Rosé & Anjou Gamay 2020 van Vignes de l’Alma en de Sauvignon 2020 van Domaine des Roy. Van Tessa Laroche Le Berceau des Fées 2020 & Savennières Roche aux Moines - Domaine aux Moines 2019. Op 5 liter BIB binnen: de nieuwe Chardonnay 2020 van Vignes de l’Alma en Sint Nicolas de Bourgueil 2020 van Domaine du Rochuard.

Wijnwerk op het terras
De Rotterdams–Franse restaurants Bistro du Bac, Marseille, Vis op de Dijk, Sans Frou Frou en wijnbar Verward schenken wijnen van Wijnwerk op hun terras, probeer het uit!

Openingstijden winkel
We zijn op zaterdag geopend van 12 tot 17 uur.

Webwinkel
Op de webwinkel kan je dag en nacht terecht. In Rotterdam en Schiedam leveren we meestal de volgende dag, al vanaf 1 doos met 6 (eventueel verschillende) flessen gratis!
In Nederland bezorgen we via DPD vanaf 1 doos met 3, 6 ,12 of 18  flessen voor  € 8,50.< Wijnwerkproducties: vlierbloesemsiroop & wijnazijn    |    Extra openingstijden rond Hemelvaart & Pinksteren >