Algemene voorwaarden Wijnwerk


Wijnwerk (Kamer van Koophandel: 71746862), verleent u toegang tot www.wijnwerk.eu (“de Website”) en nodigt u uit kennis te nemen van de informatie op de Website en het aangebodene te kopen.
Wijnwerk behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Bestellen
Bestellen kan via deze website, per e-mail bestel@wijnwerk.eu of per telefoon Gijs:+31(0)6 415 93 622 | Stijn:+31(0)6 421 08 142
Door een bestelling te plaatsen, op welke wijze dan ook, verklaart de besteller zich akkoord met deze algemene voorwaarden.

Levering
Levering door afhalen op zaterdagen tussen 14 en 17 uur of op afspraak: per e-mail bestel@wijnwerk.eu of per telefoon Gijs:+31(0)6 415 93 622 | Stijn:+31(0)6 421 08 142.
Levering, door bezorgdienst vanaf 12 flessen door DPD, in principe binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw bestelling.

Schade
Als u een bestelling bezorgd krijgt met schade en de DPD bezorger maakt hier zelf geen melding van dan is het belangrijk dat u dat aantekent op de pakbon van de bezorgdienst. Anders neemt die geen reclames in behandeling, en derhalve wij ook niet.

Betalen en verzenden
Uw bestelling wordt pas verzonden zodra de betaling binnen is. Dat geld zowel voor de iDEAL betalingen als de betalingen via overschrijving per bankrekening.

Prijzen
Alle prijzen op deze site zijn prijzen inclusief 21% BTW, exclusief eventuele bezorgkosten, tenzij anders vermeld.

Oogstjaren
We proberen steeds het juiste oogstjaar bij de wijnen te vermelden. Wanneer een oogstjaar uitverkocht is gaan we over op het volgende oogstjaar. In die overgangsperiode kan het zijn dat de jaargang nog niet is aangepast op de website.

Klachten
Wijn is een kwetsbaar product. Dat betekent: koel bewaren, niet in een zonverhitte auto laten staan, voorzichtig behandelen etc. Ook bij een voorzichtige behandeling kunnen er echter fouten in wijn voorkomen. ‘Kurk’, de rotte geur veroorzaakt door een bacterie, is daarvan de belangrijkste. Als u meent met een fout te maken te hebben, zullen wij ons uiteraard inspannen een oplossing te vinden. In alle gevallen dient u de betreffende fles te bewaren met de kurk er weer op, en beschikbaar te houden voor ons, zodat wij in principe in staat zijn de klacht te beoordelen. Hoe dat in de praktijk gaat, is onderwerp van gezamenlijke bespreking. Dus gooit u de ‘slechte’ fles niet eenvoudig weg a.u.b..
Dan kan het ook nog gebeuren dat de wijn weliswaar in orde is, maar dat hij u niet smaakt. Ook dan: neem contact op, dan vinden we een oplossing.

Beperkte aansprakelijkheid
Wijnwerk spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak als nodig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden artikelen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze artikelen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Wijnwerk.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Wijnwerk. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Wijnwerk nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Wijnwerk. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Wijnwerk, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.