WIJNWERK
voor Loirewijn

WIJNWERK
voor Loirewijn

Wijnwerkproducties: vlierbloesemsiroop & wijnazijn

9 juni 2021

Na het koude lenteweer bloeit de vlier dit jaar drie weken later dan normaal. Onze eigen vlierbloesemsiroop 2021 is net gebotteld. We hebben twee verschillende terroirs; één van Rotterdamse- en één van Thoolse bodem. Heerlijk als frisse limonade, in de vinaigrette of door je glaasje Muscadet.
Naast de vlierbloesemsiroop maken we ook rode en wtte wijnazijn. Na onze proefreizen langs de Loire komen we terug met veel flessen wijn die we in Rotterdam herproeven. Al die flessen krijgen we niet op en dat is zonde, dus het overschot belandt in het azijnvat. De september oogst wijnazijn is nu klaar en gebotteld.

Proefdoos Sillon Côtier met € 6,00 korting

Nu de zomer echt begonnen is hebben we een proefdoos met de Atlantische wijnen uit de Pays de Retz van Domaine du Sillon Côtier. De wijngaarden liggen tegen de heuvel met uitzicht op zee. De Grolleau Gris & de Grolleau zijn hier de belangrijkste druiven, het zijn twee typische Loire druiven die het goed doen in het Atlantische klimaat. Nicolas Ferré maakt er lichte zomerse wijnen van, waar je dorst van krijgt.

Openingstijden winkel
We zijn vrijdag geopend van 16 tot 18 uur en zaterdag van 12 tot 17 uur.

Webwinkel
Op de webwinkel kan je dag en nacht terecht. In Rotterdam en Schiedam leveren we meestal de volgende dag, al vanaf 1 doos met 6 (eventueel verschillende) flessen gratis!
In Nederland bezorgen we via DPD vanaf 1 doos met 3, 6 ,12 of 18  flessen voor  € 8,50.< Wijnen van Wijnwerk bij Bistrot du Bac    |    Nieuwe jaargangen binnen! >