WIJNWERK
voor Loirewijn

WIJNWERK
voor Loirewijn

Wijnwerk, proefdoos, lentewijn, import, biologisch, Loirewijn, Melon de Bourgogne, Cabernet Franc, Chardonnay, Grolleau, Grolleau Gris, Chenin, korting, Muscadet

Proefdoos Lentewijn met € 7,50 korting


Vigneron: Diverse Wijnboeren
AOC: Divers Val de Loire
Wijnstreek: Val de Loire
Druif: Grolleau Gris, Melon de Bourgogne, Grolleau, Chenin, Chardonnay en Cabernet Franc.

divers  |  12 - 14% |  450 cl
    


€ 73,95   
 
   BESTELLEN
Van 81,45 voor 73,95


Om de lente wat op te warmen hebben we een Proefdoos Lentewijn samengesteld.

Grolleau Gris 2020: Een witte wijn met een licht roze tint, mooi van kleur en smaak: fris met een beetje perzik en een florale toets.
Haute Févrie 2020: Een pure Muscadet, fris zuur, mineralisch met het lichte tinteltje van de 'Lie', waarop hij 6 maanden gerijpt heeft.
Crémant de Loire Rosé Brut 'Alma': Een Crémant de Loire van 100% Grolleau met een subtiel belletje. Lekker wanneer je maar wil, bij het ontbijt, als aperitief of middernacht.
Le Berceau des Fées 2020: Tessa Laroche maakt deze biodynamische wijn zo natuurlijk mogelijk met alleen wat sulfiet bij botteling. Deze Chenin is bloemrijk, kristal fris & pittig.
Orléans Blanc 2019: Deze Chardonnay is fris, fruitig en mineralisch zoals een goede Chablis, maar dan een stuk goedkoper.
Chevrette 2019: Soepele en elegante Cabernet Franc uit Saint Nicolas de Bourgeuil, ook geschikt om koel te drinken bij een visje of zelfs een oester.