WIJNWERK
voor Loirewijn

WIJNWERK
voor Loirewijn

Wijnwerk, Loirewijn, Montlouis, Chenin, Montoray, Pouilly Fumé, Sauvignon, Bouchot, Gamay, Cot

Nieuwe aanwinsten & Dinerwijn met €10 korting

24 november 2020

Drie nieuwe wijnen binnen
Twee wijnen van Domain de Montoray uit Montlouis:
L'Oiseau Blanc 2019 een op en top zorgvuldig gemaakte biologische Chenin met diepgang & lengte en de smaak van bergamot & kweepeer, gewoon heel erg lekker!
Daarnaast, Les Folles Bruyères 2019, volfruitig plezier van Gamay met 20% Côt die zorgt voor structuur, een feestelijke 'GlouGlou' wijn met body.
Van Domaine du Bouchot, pionier in de biologische wijnbouw in Pouilly, hebben we de biodynamische Petram 2019, een geurige verfijnde Pouilly Fumé van het terroir des cailottes.

Dinerdoos met € 10 korting
Voor de feestdagen hebben we een doos samengesteld met 6 bijzondere eetwijnen uit ons assortiment. Stem je menu af op de wijnen en geniet met volle teugen!

Winkelen bij Wijnwerk
Kom naar onze winkel om je eigen proefdoos samen te stellen; kies 6 verschillende wijnen uit dan krijg je op elke fles de dooskorting!  We zijn zaterdags geopend van 12 tot 17 uur. Op de webwinkel kan je dag en nacht terecht. In Rotterdam en Schiedam leveren we meestal de volgende dag, al vanaf 1 doos met 6 (eventueel verschillende) flessen gratis! In Nederland bezorgen we via DPD vanaf 1 doos met 3, 6 ,12 of 18  flessen voor  € 7,50.
< Wijnwerk in de prijzen!    |    Geef Wijn van Wijnwerk kado! >