WIJNWERK
voor Loirewijn

WIJNWERK
voor Loirewijn

Geef Wijn van Wijnwerk kado!

29 oktober 2020

De tijd van kado's breekt weer aan, hoog tijd om je vrienden, je medewerkers of een goede klant blij te maken. Wijnwerk helpt je graag aan een lekker kado. Denk bijvoorbeeld aan een unieke combinatie van een fles Vouvray Sec van Pinon met een potje Bergse Ansjovis van van Dort! Ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op!

Proefdoos Cabernet Franc met € 7,50 korting!
Het mooie van de Cabernet Franc is dat het terroir, grondsoort en ligging, een grote invloed heeft op karakter en de smaak van de wijn. Hierdoor is er een grote variatie in Cabernet Franc wijnen in de Loire. Bij Wijnwerk hebben we wel 11 verschillende Cuvées! Om de verschillen te proeven hebben we er 6 in een doos gedaan!

Winkelen bij Wijnwerk.
Kom naar onze winkel om je eigen proefdoos samen te stellen; kies 6 verschillende wijnen uit dan krijg je op elke fles de dooskorting!  We zijn zaterdags geopend van 12 tot 17 uur. Op de webwinkel kan je dag en nacht terecht. In Rotterdam en Schiedam leveren we meestal de volgende dag, al vanaf 1 doos met 6 (eventueel verschillende) flessen gratis! In Nederland bezorgen we via DPD vanaf 1 doos met 3, 6 ,12 of 18  flessen voor  € 7,50.< Nieuwe aanwinsten & Dinerwijn met €10 korting    |    De voorraden zijn aangevuld >