WIJNWERK
voor Loirewijn

WIJNWERK
voor Loirewijn

Glaswerk van Wijnwerk

zaterdag 3 september 2022

Tom Vincentie heeft ons logo op het winkelraam geschilderd. Samen met onze nieuwe zomerse zonneschermen zorgt dat voor meer zichtbaarheid in de straat en koelte in de winkel! Eindelijk hebben we nu ook het Wijnwerklogo op ons favoriete glas waar we bij onze wijnmakers altijd uit proeven. De glazen zijn nu te koop.

La météo et les vendanges
Het is nog niet voorbij die mooie zomer maar in deVal de Loire is de wijnpluk al in volle gang!
Door het aanhoudende zomerweer zijn de druiven veel eerder rijp dan gebruikelijk waardoor de oogst soms wel 3 weken eerder is gestart. Ondanks de droogte lijkt de kwaliteit veelbelovend en is de kwantiteit gelukkig beter dan vorig jaar.
Veel van onze boeren oogsten met familie en vrienden. Bij Vignes de l’Alma wordt er zoals ieder jaar geplukt met de bejaarden uit Saint-Florent- le-Vieil. Die staan altijd klaar dankzij hun flexibele agenda! Sébastien Branger van Domaine Haute Févrie is in juni al begonnen met het werven van plukkers & sjouwers op de sociale media.

Proefdoos Nazomerwijn met € 7,50 korting
Omdat er geen eind aan lijkt te komen hebben we een doos Nazomerwijn samengesteld. Met Muscadet Sèvre et Maine, Chenin uit Saumur, Sauvignon uit Quincy, Rosé uit Orléans, rode Touraine uit Pontlevoy en Pineau d’Aunis uit Thoré-la-Rochette in de Vendôme kan je de zomer uitzingen. Ook de proefdozen Wit, Rood en Rosé zijn weer vernieuwd.< Nouveaux Vignerons - Nouveaux Vins!    |    Nieuwe wijnen, wijnwerkproducties 2022  >