WIJNWERK
voor Loirewijn

WIJNWERK
voor Loirewijn

Wijnwerk, groupage, domaine du Roy

De voorraden zijn aangevuld

28 augustus 2020

De oogst van onze groupagereis, begin september, is inmiddels binnen bij Wijnwerk.
Met hulp van Anne-Cécille Roy en haar man Johann Boutin van Domaine du Roy zijn alle dozen en BiB's stevig verpakt voor een veilig transport.
De voorraden zijn dus weer flink aangevuld, kom langs om je eigen voorraad aan te vullen.

Wijnwerk Bij:
Je kan onze Grolleau Gris, Grolleau Rosé en rode en witte BiB wijnen van Domaine Rochuard en Vignes de l'Alma kopen bij Marco van Rechtstreex Rotterdam-West aan de Aleidisstraat 10 en bij Regina aan de Zwaanshals 325c. Daarnaast staan we op de wijnkaart van een groeiend aantal restaurants waaronder: Sans Frou Frou en Op Het Dak in Rotterdam, Lakila in Delft en Ferdinands in Dordrecht.

Openingstijden winkel
We iedere zaterdag open van 12 tot 17 uur. Je kan ook op een andere dag van de week op afspraak langs komen.

iDEAL webwinkelen bij Wijnwerk
Je kan je Wijn en Bijdewijn producten ook bestellen in de webwinkel. In Nederland bezorgen we via DPD vanaf 1 doos met 3, 6 of 12  (eventueel verschillende) flessen voor € 7,50. In Rotterdam en Schiedam bezorgen we vanaf 1 doos, met 6 eventueel verschillende wijnen, gratis.

Wijnwerk heeft wijnen te koop via Rechtstreex Rotterdam en speciaalzaak Regina, verder staan onze wijnen op de kaart van diverse restaurants waaronder Sans Frou Frou, Lakila en Ferdinands.< Geef Wijn van Wijnwerk kado!    |    Bijdewijn >