WIJNWERK
voor Loirewijn

WIJNWERK
voor Loirewijn

We bezorgen vanaf 6 flessen gratis in Rotterdam en Schiedam!

vrijdag 20 maart 2020

Zolang ieders bewegingsvrijheid beperkt is bezorgen we vanaf 1 doos, met 6 eventueel verschillende wijnen, gratis in Rotterdam en Schiedam. Makkelijk te bestellen en te betalen met iDEAL via onze Wijnwerk Webwinkel.
In de rest van Nederland bezorgen we via DPD vanaf 1 doos met 12 (eventueel verschillende) flessen voor  € 7,50.
Winkel aan de Samuel Mullerstraat
Een bezoek aan onze winkel is nog gewoon mogelijk, we houden ons aan de RIVM richtlijnen. We zijn geopend zaterdagen van 14 tot 17 uur. In de winkel kan je je eigen Proefdoos van 6 flessen samenstellen met dooskorting.

Doos Kleurrijke Lentewijn met € 7,50 korting.
3x Wit:
Grolleau Gris 2018, een licht-roze witte wijn, fris en fruitig als een voorjaarsbriesje uit de Atlantique. Chenin Sec 2018, droge, kraakfrisse Chenin met een beetje vlierbloesem geurend naar de lente. Orléans Blanc 2018, een fris-fruitige, mineralische Chardonnay, springlevend als een lammetje in de voorjaarszon.
2x Rosé:
Grolleau Rosé 2018, fleurige rosé van de Grolleau druif. Heel lekker in de vroege voorjaarszon. Saumur Rosé 2018, een rosé van Cabernet Franc, als aardbeien van de koude grond, een voorzetje naar de zomer.
1x Rood:
Chevrette 2018, onze Cabernet Franc van het zand in Saint Nicolas de Bourgeuil. Fruitig vol van smaak, soepel en elegant. Drink hem licht gekoeld en eet er een visje bij.

Proeverijen
Proeverijen stellen we voorlopig uit, zodra het weer kan hoor je van ons.

Openingstijden
We zijn gewoon iedere zaterdag geopend van 14 tot 17 uur aan de Samuel Mullerstraat.
Dan kan je bestelde wijn afhalen of rustig wat uitzoeken. Je kan ook op afspraak langskomen op ieder ander moment van de week.
De XXL Oogstmarkt op het Noordplein van 4 april gaat helaas niet door maar we hopen er in mei weer te staan.< Le Petit Chambord in Cheverny    |    Proefdoos Bijzonder Rood met € 7,50 korting >