WIJNWERK
voor Loirewijn

WIJNWERK
voor Loirewijn

Le Petit Chambord in Cheverny

woensdag 22 april 2020

François is een specialist in assemblage en maakt daarbij optimaal gebruik van de verschillende terroirs die hem ter beschikking staan. Hij werkt zo natuurlijk mogelijk, plukt de druiven met de hand en perst ze zachtjes waarna de fermentatie rustig op gang komt met behulp van de natuurlijke gisten, zonder toevoeging van sulfiet. Daarvan gebruikt hij alleen een minimale hoeveelheid bij het bottelen.

Proefdoos Le Petit Chambord met € 7,50 korting
3x Cheverny Blanc 2018      Sauvignon - Chardonnay
2x Cheverny Rouge 2018     Piont Noit - Gamay
1x Cour Cheverny 2018        Romorantin

iDEAL webwinkelen bij Wijnwerk
Drie weken is onze nieuwe Webwinkel nu in gebruik en dat werkt heel goed. Test 'm uit!
In Rotterdam en Schiedam is bezorgen we vanaf 1 doos, met 6 eventueel verschillende wijnen, gratis. In de rest van Nederland bezorgen we via DPD vanaf 1 doos met 12 (eventueel verschillende) flessen voor  € 7,50.

Winkel aan de Samuel Mullerstraat 6, Rotterdam
Een bezoek aan onze winkel is gewoon mogelijk, we houden ons aan de RIVM richtlijnen.
We zijn iedere zaterdag geopend van 14 tot 17 uur. Je kan ook op iedere andere dag van de week op afspraak langs komen. In de winkel kan je zelf een proefdoos van 6 flessen samenstellen met dooskorting.

Doe een doos kado
Nu we vanaf zes flessen in Rotterdam gratis bezorgen kan je ook makkelijk iemand verrassen met een doos wijn!
Bij een bestelling via de webwinkel kan je een ander afleveradres toevoegen en een bericht voor de gelukkige ontvanger achterlaten in opmerkingen. Het is handig om daar ook het telefoonnummer van ontvanger te vermelden voor de aflevering. Na aflevering ontvang je een bericht van Wijnwerk.
< Grolleau Gris & Grolleau Rosé weer op voorraad!    |    We bezorgen vanaf 6 flessen gratis in Rotterdam en Schiedam! >