WIJNWERK
voor Loirewijn

WIJNWERK
voor Loirewijn

Proeverij 9 juni

29 mei 2024

Zondag 9 juni organiseren we een proeverij met 12, vooral nieuwe wijnen zoals: 2 zomerse rode, een Grolleau van Domaine Dhommé en Torpen een assemblage van Pinot Noir & Pineau d'Aunis van Pouce Pied; Radicalement Rosé van Les Vignes du Fresche en La Flamme, een oranje Chardonnay Muscaté van Les Chemins de l'Arkose. Daarnaast nieuwe jaargangen van oude bekenden zoals de Gris van Domaine Colin en de Pinot Noir BiB van l'Orée du Sabia. Natuurlijk hebben we ook wat bij de wijn.

Er zijn 2 rondes; de 1e start om 14 uur en de 2e om 16:30 uur.

Schijf je in door een mail te sturen naar info@wijnwerk.eu waarin je aangeeft met hoeveel mensen je komt en welke starttijd je voorkeur heeft. Je krijgt vervolgens een bevestigingsmail waarna je, om je reservering definitief te maken, € 20,00 p.p. kan overmaken op NL77 KNAB 0257 4355 49 t.n.v. Wijnwerk.

Rotterdamse Oogstmarkt
Op zaterdag 29 juni staat de markt in onze wijk op het Heemraadsplein, de plek waar het ooit begonnen is. Daar is Wijnwerk natuurlijk bij!
Als altijd staan we elke 3e zaterdag van de maand op het Noordplein: 15 juni, 21 juli en 18 augustus.   |    Al onze vertrouwde Bag in Boxes zijn vanaf nu weer op voorraad! >