WIJNWERK
voor Loirewijn

WIJNWERK
voor Loirewijn

Met Wijnwerk de winter door

13 januari 2020

Beste Wijnliefhebber,

Dank voor jullie aankopen en het verspreiden van jullie enthousiasme voor onze Loirewijnen onder vrienden en bekenden. Onze klantenkring is afgelopen jaar dan ook gestaag gegroeid! De kelder is behoorlijk uitgedund, geen zorgen, nieuwe voorraad staat klaar voor transport vanuit Frankrijk. Met ondermeer het succesnummer BiB Rochuard, prijswinnaars Sancerre Rouge & Blanc, de nog onbekende Les Silex van Anne Cécile Roy, de delicate Montlouis L'Oiseau Blanc en publieksfavorieten Cheverny Blanc & Rouge.

Proefdoos Winterwijn met € 7,50 korting!
Om de huiselijke winterkost nog lekkerder te maken hebben we een proefdoos Winterwijn samengesteld. Daarin o.a. onze ideale zuurkoolwijn Clos des Fresnaies 2017, Cour Cheverny 2018 - een levendige witte wijn die super combineert bij gravad lax - en Pierre Francois 2019 voor bij hutspot of paddenstoel gerechten.

Openingstijden winkel
We zijn ook de eerste maanden van 2021 op zaterdag geopend van 12 tot 17 uur. In de winkel kan je je eigen proefdoos samenstellen; kies 6 verschillende wijnen uit en krijg op elke fles de dooskorting!  We houden ons natuurlijk aan de RIVM regels. We hopen in het voorjaar ook weer op de Rotterdamse Oogstmarkt te staan. We wachten op verruiming van de regels.

Webwinkelen
Op de Webwinkel kan je dag en nacht terecht. In Rotterdam en Schiedam leveren we meestal de volgende dag, al vanaf 1 doos met 6 (eventueel verschillende) flessen gratis!
In Nederland bezorgen we via DPD vanaf 1 doos met 3, 6 ,12 of 18  flessen voor  € 8,50.< Iedere zaterdag geopend    |    Het is stil in de wijngaard. >