WIJNWERK
voor Loirewijn

WIJNWERK
voor Loirewijn

Nieuwe aanwinsten & proefdozen

donderdag 4 juni 2020

Domaine aux Moines, ons statige Savennières domein, wordt gerund door de dames 'Herenboeren' Moeder Monique en Dochter Tessa Laroche. Naast hun Savennières Roche aux Moines hebben we nu ook Les Berceau des Fées 2019 in het assortiment. Een wijn die Tessa onder haar eigen naam uitbrengt, zoals veel nieuwe hippe wijnmakers in de Anjou.

Proefdoos Tip's Nicolas Klei met € 7,50 korting
Eind 2019 vroeg wijnschrijver Nicolaas Klei ons wat proefflessen te sturen. Van de 12 die we inzonden heeft hij er maar liefst 4 aanbevolen: Anjou Gamay 2018, Chevrette 2017 en Les Beauvais 2017 bij de beste 60 wijnen van 2019 en Les Jardin des Raisins als hét voorbeeld van een goede Cabernet Franc uit de Loire. Wij vinden het leuk de 3 rode van de 4 in een proefdoos onder de aandacht te brengen.

Proefdoos Wit, Rood & Rosé, of stel er zelf een samen in de winkel
We hebben nieuwe proefdozen samengesteld, een dwarsdoorsnede uit ons assortiment, met op alle flessen dooskorting. Kijk voor de samenstelling op: Proefdoos Wit, Proefdoos Rood en Proefdoos Rosé.
In de winkel kan je je eigen proefdoos met korting samenstellen.

Openingstijden winkel
We gaan de zaterdagen vroeger open: van 12 tot 17 uur. Je kan ook op een andere dag van de week op afspraak langs komen. We houden ons aan de RIVM richtlijnen.

iDEAL webwinkelen bij Wijnwerk
Je kan je wijn ook bestellen in de webwinkel. In Nederland bezorgen we via DPD vanaf 1 doos met 3, 6 of 12  (eventueel verschillende) flessen voor € 7,50. In Rotterdam en Schiedam bezorgen we gratis vanaf 1 doos met 6 eventueel verschillende wijnen.< Bergse Ansjovis nu ook via de webwinkel te koop.    |    Grolleau Gris & Grolleau Rosé weer op voorraad! >