WIJNWERK
voor Loirewijn

WIJNWERK
voor Loirewijn

3 A's Proeverij: Ansjovis, Asperges en Aardbeien.

zaterdag 11 mei 2019

Op zaterdag 18 mei kan je 10 van onze wijnen proeven met de 3 A's en gestoofde lamsnek. Het kost € 15,- en we starten om 16 uur. 
Schrijf je nu in door een mail te sturen naar bestel@wijnwerk.eu
en € 15,- over te maken op NL77 KNAB 0257 4355 49.

Openingstijden aan de Samuel Mullerstraat 6, Rotterdam:
Vrijdagen geopend van 17 tot 19 uur.
Zaterdagen geopend van 15 tot 17 uur.


Wijnwerk op de Rotterdamse Oogstmarkt
Op zaterdag 1 juni staan we voor het eerst op de Rotterdamse Oogstmarkt op het Noordplein. Wordt het een succes dan zullen jullie ons er vaker zien! 

Ansjovis, Asperges en Aardbeien
In mei gaat het hart van jagers, verzamelaars en liefhebbers van lekker eten en drinken sneller kloppen. Wijnwerk heeft net een verse selectie nieuwe wijnen binnen en in Bergen op Zoom is het seizoen van de 3 A's aangebroken. Tijd voor Ansjovis, Asperges en Aardbeien! In mei en juni wordt door de familie van Dort, de laatste 'Weervissers' van de Oosterschelde, de Bergse Ansjovis gevangen. Het is nog erg koud dus de vangst is nog beperkt maar de bijvangst, op ansjovis jagende jonge geep, is ook erg lekker. Als de temperatuur van het water stijgt wordt er ook makreel en af en toe pijlstaart of zeekat gevangen.

IPO studenten ontwerpen voor Wijnwerk
De afgelopen maanden hebben leerlingen van het IPO, Industrieel Product Ontwerpen in Rotterdam, voor ons een product ontworpen waarmee je het makkelijk wordt gemaakt om 2 dozen ofwel 12 flessen wijn op de fiets te vervoeren. Vrijdag 17 mei worden de ontwerpen aan ons gepresenteerd. De beste ontwerpen worden vanaf 17 mei tot 1 juni bij ons getoond en kunnen eventueel door jullie getest worden.< ZOMERSE WIJNEN    |    Onze wijn nu ook te koop bij de ANSJOVISSERS in Bergen op Zoom. >