WIJNWERK
voor Loirewijn

WIJNWERK
voor Loirewijn

Loire, Loirewijn, Wijnwerk, biologisch, winter, kachel, zwart fruit, proeven, proefdoos, chenin, chardonnay, sauvignon, cabernet franc, cabernet sauvignon, saumur, anjou

Proefdoos Winterwijn met € 7,50 korting


Vigneron: Diverse Wijnboeren
AOC: Divers Val de Loire
Wijnstreek: Val de Loire
Druif: Chenin, Sauvignon, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Pineau d'Aunis, Cabernet Franc, Côt en Pinot Noir

divers  |  12 -14,3% |  450 cl
    


€ 82,25   
 
   BESTELLEN
van € 89,75 voor € 82,25


Voor tijdens de donkere wintermaanden hebben we een proefdoos winterwijn samengesteld met wijn voor bij de kachel, een stevige maaltijd of een feestelijk dinertje.
Clos des Fresnaies 2018: Chenin, langzaam gefermenteerd in een eiken Barrique. Wijn met body die het goed doet bij robuuste maaltijden zoals zuurkool met gerookte zeebaars.
Cheverny Blanc 2019: Assemblage van Sauvignon en Chardonnay (20%), een stevige en toch vriendelijke wijn met een prachtige zoetzuur balans waardoor hij uitstekend smaakt bij kruidige gerechten.
Vouvray Brut 2018: Als aperitief met oester op appel en cremefraiche kort in de oven of tijdens de high tea in plaats van thee bij de scones en sandwiches.
Les Oiselles Anjou Villages 2018: Puur Cabernet Sauvignon uit de Anjou, stevig, vol en zwartfruitig. Hij kan nog even liggen maar als je hem 2 uur voor dronk karafeert heb je optimaal plezier van het fruit.
L'ilot des Biches 2018: Deze Cabernet Franc groeit op een Jurassic bodem van met vuursteen gevulde gele en rode klei. Een geurige, elegante wijn vol donkerrood fruit met soepele tannines.
Juline 2017: Aan de familietafel gemaakte assemblage van Côt, Cabernet Franc & Pinot Noir, een volle sappige wijn met vriendelijke tannines die ondanks zijn leeftijd zijn fruit niet verloren heeft.