WIJNWERK
voor Loirewijn

WIJNWERK
voor Loirewijn

Proefdoos, wittewijn, rosé, rood, Bistrot du Bac,Grolleau Gris, Folle Blanche, Melon de Bourgogne,  assortiment, cepages, druiven

Proefdoos Bistrot du Bac met € 7,50 korting


Vigneron: Diverse Wijnboeren
AOC: Divers Val de Loire
Wijnstreek: Val de Loire
Druif: Grolleau Gris, Folle Blanche, Pinot Gris, Cabernet Franc, Gamay, Côt

divers  |  11 tot 13% |  450 cl
    


€ 67,95   
 
   BESTELLEN
van € 75,45 voor € 67,95


Grolleau Gris 2020: De Grolleau Gris is een witte wijn met een licht roze tint, mooi van kleur en smaak: fris met een beetje perzik en een florale toets.
Folle Blanche 2020: Een kwikzilveren Gros Plant: frisse wijn met een hint naar citrus wat hem bij uitstek geschikt maakt als begeleider van schelpdieren zoals oester, kreukel en mossel.
Reuilly Rosé 2020: Volle, delicate Rosé, die uitnodigt om er lekker bij te koken; bijvoorbeeld een op de huid gebakken mul.
Chevrette 2019: Cabernet Franc van het zand, vol van smaak, soepel en elegant, heerlijk om koel te drinken bij vis & gevogelte en van oester tot preitaart.
l'Arpenty 2020: Chinon van de grindterrasen van de Vienne. Ruwe bolster blanke pit, donkerpaars van kleur en vol van zwart fruit. Mooi bij Steak Tartare.
Les Folles Bruyères 2020: Les Folles Bruyères heeft het volfruitige plezier van Gamay in combinatie met 20% Côt die zorgt voor struktuur. Gewoon bij een stampotje Andijvie.