WIJNWERK
voor Loirewijn

WIJNWERK
voor Loirewijn

Proefdoos Sans Frou Frou


Vigneron: Diverse Wijnboeren
AOC: Divers
Wijnstreek: Val de Loire
Druif: Chenin, Sauvignon, Sauvignon, Gamay, Cabernet Franc & Pinot Noir

divers  |  12,5 tot 14% |  450 cl
    


€ 82,25   
 
   BESTELLEN
Van € 87,25 voor € 82,25


Het Rotterdams – Franse Restaurant Sans Frou Frou - zonder gedoe - van Angelique & Richard heeft 6 nieuwe Wijnwerk wijnen op het bord, naast de Cabernet Franc in Bib van Rochuard die ze al schonken. Om dat te vieren hebben we deze proefdoos samengesteld. Wil je proeven wat je erbij kan eten, reserveer dan een tafeltje bij Sans Frou Frou!

Vouvray Sec 2018: Deze Chenin Sec is delicaat, vol en subtiel, geurend naar honing met een appeltje en zacht in de mond.
Cheverny Blanc 2018: Samengesteld uit Sauvignon van klei-kalkgrond en Chardonnay van klei-vuursteen bodem, is een geurende mineralische wijn met een prachtige zuurbalans. Hij smaakt uitstekend bij frisse salade met geitenkaas.
Sancerre Blanc 2019: Aurore Dezat maakt een knisperrende, mineralische Sancerre met subtiel fruit en een vleugje zest.
Gamay Rouge 2019: Deze Gamay groeit op de vulkanische grond van het massif Armoricain, daardoor is hij kruidig en intens, heel anders dan de Gamay uit de Beaujoulais.
Saumur Champigny Domaine 2018: Gegroeid op tufsteen, fruitig en intens deze Cabernet Franc van Domaine Sanzay.
Sancerre Rouge 2018: Deze Pinot Noir van Aurore Dezat is gerijpt in grote cuves en barriques. Dus geen overdreven houtopvoeding zoals bij veel rode Sancerres en dat proef je!